15 Ekim 2014 Çarşamba

Mehmet AKYOL'un haberi: Demokratik Değerler Hareketi adına konuşan Hasan KORKMAZCAN; “TÜRKİYE'Yİ YENİDEN İMAR VE İHYA EDECEĞİZ”

DEMOKRATİK DEĞERLER HAREKETİ ADINA KONUŞAN HASAN KORKMAZCAN: “TÜRKİYE'Yİ YENİDEN İMAR VE İHYA EDECEĞİZ”
HABER: Mehmet AKYOL
Soldan sağa: Mehmet AKYOL,
Recep Tayip ERDOĞAN, Emine ERDOĞAN 
İktisadi ve içtimaî sorunların birbirini takip ettiğini söyleyen Türk Parlamenterler Birliği Onursal Başkanı Hasan Korkmazcan, ‘ talep etmeyiz ama ekonomimiz günden güne kötüye gidiyor; dar gelirliler esnaf-sanatkar, köylü ve çiftçi borç batağında. Bu böyle gitmez, gitmemeli ‘ dedi.
            Demokratik Değerlerin hiçe sayıldığı bir ortamda yaşıyoruz diyen Korkmazcan, hak ve adaletin, hukuk sisteminin çöküş noktasına geldiğini söyledi. Korkmazcan şunları söyledi:      
"Ülke bir baştan diğer başa huzursuzluk ortamı içinde, Güneydoğu eli silahlı çetelerin inisiyatifine bırakılmış, cumhurbaşkanı seçilmişliğin şımarıklığı ile her şeye müdahale ediyor. Başbakan’ın yapması gerekenleri Cumhurbaşkanı Erdoğan yapmaya başladı.  Siyasi patilerin genel başkanlarına ve toplum liderlerine ağza alınmayacak ifadeler kullanıyor. Adeta 'Her şey benden sorulur ve ben ne dersem o olur' demek istiyor.  Başbakan ise daha şimdiden vezir konumuna düşmüş gibi bir görüntü sergiliyor.
            Bütün bu olup bitenlerden sonra, halkımızın cumhurbaşkanına da, iktidara da güven duymamaya başladığı muhakkaktır.  O halde bir çıkış yolu bulunması gerekir. Bir harekatın, bir oluşumun başlatılması lazım. Bu manada vatanseverlere, demokratik değerlere sahip çıkmak isteyenlere, milli düşüncenin önderlerine ihtiyaç var. Daha fazla zaman kaybetmenin anlamı kalmamıştır. Yeni bir hareketi başlatmanın zamanı çoktan gelmiştir.
            Bu durumda Türkiye'nin yeniden imar ve ihya edilmeye ihtiyacı var.
Vatan severler bunu yapmak durumunda. Biz bunu yapmak zorundayız.
            Allah nasip ederse bu hareketi yakın bir zaman içinde başlatacağız.  Bu hareketin başlangıç noktası Ankara olacaktır.
Öyle ümit ediyorum ki; 
Ankara'dan doğan güneş Türkiye'yi aydınlatacaktır."
(Ref & Kaynak ::: www.demokratikdegerlerhareketi.com)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder