20 Mayıs 2015 Çarşamba

VATAN PARTİSİ (DENİZLİ) ÇAMLIK'TA YURTTAŞLARLA BULUŞTU

VATAN PARTİSİ (DENİZLİ) ÇAMLIK'TA YURTTAŞLARLA BULUŞTU
Seçime kısa bir süre kala çalışmalarını yoğunlaştıran Vatan Partisi Denizli Yönetimi ve Milletvekili Adayları "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı" dolayısıyla Denizli'nin her bölgesinden Çamlık piknik alanına akın eden yurttaşları ziyaret etti, bayramlarını kutladı. Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Denizli milletvekili adayı Hasan Korkmazcan ile Denizli'nin en genç adayı Yadigar Özen'in ve milletvekili adayı Füsun Özçelik'in yer aldığı heyet üniversite öğrencilerinden ilçelerden gelen köylülere, her yurttaşla görüştü, çözümlerini anlattı.
"BİZ DE BÜYÜNCE YADİGAR ABLAMIZ GİBİ CESUR OLACAĞIZ"
Özellikle gençlerden büyük ilgi görev Denizli'nin en genç adayı Yadigar Özen partisinin gençlik bildirgesini anlattı. Özen gençlere; "Ben de üniversiteyi bitirdikten sonra ne yapacağını kara kara düşünen bir gencim. 13 yıldır kullandığımız internetten, okuduğumuz kitaba kadar her şeyimize müdahale etmeye çalışan iktidar gençlerin önüne bir gelecek koyamıyor. Cumhuriyet'e, laikliğe, bilime yapılan saldırıların yansımalarına en çok biz gençler ve kadınlar maruz kalıyoruz. İşte bunu değiştirmek için bu sorunları yaşayanların, biz gençlerin mecliste olması gerekiyor. 8 Haziran'da mecliste Pamukkale Üniversitesi öğrencileri yerini alacak" sözleriyle sandığa gitme, oylara sahip çıkma çağrısına bulundu.
Ziyaretler sırasında Yadigar Özen'i gören iki küçük kızın; "Dün televizyonda görmüştük, Ata'mıza sahip çıkıyor bu abla. Biz de büyüyünce onun gibi cesur olacağız, niye biz de milletvekili olmayalım bize cesaret verdin" sözleri ise dikkat çekti.
DOĞAMIZ VE GELECEĞİMİZ İÇİN MENDERES BULUŞMASI
Denizli milletvekili adayı Hasan Korkmazcan ise yurttaşlarla görüşmesinde partisinin doğa ve çevre politikalarına vurgu yaptı. Korkmazcan; "Tatil günlerimizde buralara gelip nefes alıyoruz, bir şehrin olmazsa olmazı yeşil alanlarıdır. Ülkemizde birçok ilde böyle alanlar neredeyse hiç kalmadı. Denizli'de de şehri ranta kurban etme politikalarının sonucu Menderes Havzası'nın getirildiği durumdur. Bizim de sınırlarımızdan geçen Büyük Menderes Havzası yıllardır süren ihmaller sonucu kirletilmiştir. Arazileri çoraklaşmış, havza tarımı bitirilmiştir.Tarım ve turizmin cazibe merkezi olabilecek Menderes Havzası'nı eski güzelliğine kavuşturacağız. Yöre halkımız hem gelir elde edecek hem de nefes alabilecektir. Bu konuyla ilgili çalışmalarımızı başlattık, 24 Mayıs Pazar günü de Sarayköy'de bir yürüyüş ardından Menderes kenarında köylülerimizle birlikte bir eylem gerçekleştireceğiz." sözleriyle yurttaşları pazar günü yapacakları Menderes Buluşması'na çağırdı.
KORKAZCAN: DEVLETİ SALDIRGAN HALE GETİRİYORLAR
Çamlık gezisi sırasında Denizli'nin en genç adayı Yadigar Özen'i gören birçok yurttaş gençlerin gözaltına alınmalarına tepki göstererek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Yurttaşların hatırlatması üzerine 18 Mayıs akşamı Vatan Partisi Öncü Gençlik'in çalışmalarına desteğe katılan Yadigar Özen'in üç arkadaşıyla birlikte gözaltına alınmasını değerlendiren Korkmazcan; "Denizli'de bakan açılış yaparken valilik makamının tüm görevlileri hazırda bekliyor. Muhalefetin ise milletvekili adayının seçim çalışmaları engelleniyor. İktidardakiler devlet imkanlarını kullanarak eşit yarışma ortamını bozdukları yetmiyormuş gibi bir de devleti saldırgan hale getiriyorlar." dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder